Naslovi

Kemal Hasić za HP Show: Objavljujte svoje pjesme pa i ako uspijete i ako ne ovo je vrijeme digitalizacije

Ove nedjelje u dobro poznatom HP Show-u jedan od gostiju bio je Kemal Hasić. Tokom razgovora sa voditeljem Ammarom Švrakićem zahvalio se na podršci tokom perioda izolacije.

Na pitanje kada će biti nova pjesma rekao je: “Koristim ovu priliku prvo da se zahvalim Hayat Produkciji. Da se zahvalim ovom velikom i dobrom studiju u kojem sve privodimo kraju. Za dan-dva pjesma bi trebala biti gotova. Naravno, hoću da se zahvalim i svom prijatelju Arelu Češljar, našem direktoru također i generlno čitavoj ekipi. Pjesma nosi naziv “Kuća mala”. To je jedna lijepa priča, sa puno ljubavi, ali reći ću i šaljiva i istinita.”

Mladim ljudima koji se bave muzikom poručio je sljedeće: “Ja jako volim kad ljudi rade na svojim pjesmama, radije nego na cover izvedbama. Najlakše je uzeti tuđi hit i prepjevaš ga. Pa to je svakako hit. Ja bi pozvao mlade ljude i mlade pjevače i muzičare da prave svoje pjesme. Danas imamo i otvorene televizije i Hayat Produkciju koja je prije nekoliko godina rekla da su vrata ovdje svakome otvorena i da su svi dobrodošli. Objavljujte svoje pjesme pa i ako uspijete i ako ne, ovo je vrijeme digitalizacije.”

Čitavu emisiju možete pogledati na linku:

Komentariši