Naslovi

Odobravanje je odavno počelo: Zlatko Pejaković ove godine u Vodicama solo i kao dio Tri mušketira

Odbrojavanje je odavno počelo – prvi vikend septembra sve nam je bliži, a tada dolazi CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia. Jedan od izvođača koji je čest gost vodičke pozornice jeste Zlatko Pejaković koji i ove godine dolazi i solo, ali i kao dio Tri mušketira.
Ove godine je pripremljena jedna vesela pjesma. Nadam se da će pjesme na CMC-u uspjeti, da ćemo biti dobri, smiješni i veseli. Kod nas je uvijek veselje prisutno, ali ga moramo istaknuti i kada izađemo na pozornicu, kaže Zlatko Pejaković koji će na glavnoj pozornici u Vodicama nastupiti s pjesmom “Idi, idi, idi”.
Uvijek se nešto dešava, malo smo veseliji i mislim da će ove godine biti još luđe jer smo bili u pritvoru toliko dugo, dodaje Zlatko aludirajući na izolaciju tokom globalne pandemije koronavirusa.

Kada je riječ o Tri mušketira, s njima je 2017. godine pripremio fantastičan koncert nakon revijalnog dijela 9. izdanja CMC festivala. Sada će nas ovaj muzički trojac razveseliti pjesmom “Kad će zora svanuti” o kojoj ćete nešto više moći saznati u predstojećim sedmicama.

Komentariši