Naslovi

Lidija Bačić Lille: “Uz novu pjesmu ‘Satra’ svi će zaplesati u Vodicama”

Lidija Bačić Lille jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i ove godine sprema se za nastup u Vodicama. Čini se da u slučaju CMC festivala vrijedi ona stara – ko jednom dođe, ponovo mu se vraća.

Toliko sam se navikla i lijepo mi je, iako svake godine kažem da je ovo posljednji put. Mislim da sam nastupila već pet godina zaredom i opet ne mogu bez CMC festivala, kaže Lille koja je jučer objavila pjesmu kojom će rasplesati publiku.

Lille je publiku obradovala novim singlom “Satra” koji tekstom i muzikom osvaja na prvu. Mnogo emocija i sjajna vokalna izvedba u jednom sasvim novom zvuku nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Pjesmu prati snažan i energičan video, na koji smo i navikli od naše Lidije.

Pjesma je u brzom ritmu i uvijek mi je na CMC festival draže doći s brzom pjesmom. Ljeto, more i ples jednostavno te vuku na brzi ritam, istaknula je Lille.Nova pjesma je s nadolazećeg albuma “Revolucija” koji je već trebao biti objavljen, ali će zbog novonastale situacije svjetlost dana ugledati najesen.

Novu pjesmu “Satra” možete poslušati u nastavku.

Komentariši