Naslovi

Magic Fingers objavio singl “Top”

Magic Fingers je mladi umjetnik koji je do svoje 24. godine stekao brojne titule iz muzičkog svijeta. Magic Fingers je producent, reper, pjevač i DJ, a trenutno djeluje u sastavu Kartela kojeg čini skupina mladih umjetnika koji se bave različitim muzičkim žanrovima i koji rade fuziju muzike (hip-hop, funk, reggaeton, sevdah…). Pored Magic Fingersa ekipu Kartela čine još i: Kaizen, Queen Zookah, Baboon i Zumbul.

Magic Fingers trenutno radi svoj debitantski album, a sada vam naprije predstavlja novi singl pod nazivom “Top” za koji je sam radio muziku, tekst i aranžman.‘’Top’’ je pjesma koja je ‘’storytelling’’ izražen u trap stilu koji je danas itekako prisutan na našim prostorima. 

Za pjesmu “Top” režiju spota potpisuju Dino Vehabović i Midhat Uzejrović, direktor fotografije je Adnan Koljenović (Zumbul), a dron operater je Imran Sinanagić.  Spot je sniman u Visokom, a lokacije za snimanje spota su stari hotel u Visokom, koji je remek djelo Zlatka Ugljena, te napušteni silos u Visokom, koji je ekipa HAD-a svojim umjetničkim radom pretvorila  u spomenik ulične kulture u Visokom.

Komentariši