Naslovi

Regija bruji o Miligramu i novom pjevaču

Kada je procurila vijest da je poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili u Miligram doveo nove članove i da je novi pjevač Miligrama Adi Šoše, reakcije ljudi bile su fantastične. Uslijedila je pjesma “Karotida” koja je donijela potpuno novi zvuk na ove prostore, a sada i čitava regija bruji o njima.

Naime, publika u Hrvatskoj je imala je priliku da u najgledanijoj emisiji uživo čuje Adijevu izvedbu hita Zdravka Čolića “Kuća puna naroda”. Publika je vrištala i aplaudirala, a slavnoj Amiri Medjunjanin zasuzile su oči. Uslijedile su objave u hrvatskim medijima u kojima se navodi da je Aleksandar Milić Mili definitivno znao šta radi kada je odabrao Adija, te da je odabir njega da postane dio Miligrama veliko priznanje talenta za mladog pjevača.

“Adi je dobio veliko priznanje kada je postao pjevač poznate srpske grupe Miligram”, naveo je 24sata.hr.

“Ovo je nešto najbolje što sam čuo”, “Bravo za Miligram i Adija, kakav spoj!”, “Momak pjeva maestralno, jedva čekamo da Miligram dođe kod nas”, “Ono kad rasplačeš Amiru Medunjanin”, “Anđeoski glas”, “Poklonite se talentu”, samo su neki od stotina komentara.

Poslušajte “Karotidu”:

Komentariši