Naslovi

KONCERT PJESAMA ZA DJECU LATIF I MRAVKO TRAVKO ODRŽAT ĆE SE U NEDJELJU U SKENDERIJI

U nedjelju u dvorani „Mirza Delibašić“, održat će se veliki koncert pjesama za djecu „Latif i Mravko Travko“. Tim povodom u prostorijama KSC Skenderija održana je konferencija za novinare.

Tim Latifa i Mravka Travka najavljuje veliki, spektakularni koncert pjesama za djecu. Misija zdrave zabave se nastavlja a mališani će kao i do sada imati priliku da se zabave i uče. Mravku Travku se na sceni pridružuje veliki plesni ansambl kojeg čine članovi MTM-a i Belart-a te Mravkove prijateljice Mravka Plavka i Mravka Graška. Veliki produkcijski tim će se potruditi da druženje bude čarobno i nezaboravno. Ulaznice za koncert su dostupne na svim  prodajnim mjestima Kupikartu.ba uključujući i online prodaju kao i prodaju na dan koncerta.

Podsjećamo da su Latif i Mravko Travko ambasadori organizacije „Hope and Homes for Children“ i da kupovinom Mravko Travko proizvoda pomažete djecu bez roditeljskog staranja.

Dok čekamo koncert pratite Mravka Travka kroz njegov serijal na YT-u i igrajte edukativnu igricu u kojoj Mravko Travko čisti grad od smeća!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diagonalfrog.mravkotravko&hl=en_US

Na konferenciji su govorili:

Aldin Tucić, moderator

Alma Ferović Fazlić, osnivač MTM-a

Ajla Đurđević, Hope and Homes for Children

Emina Daut, urednica djecijeg programa BHRT-a

Melisa Sefer Ličin, „Lejla voda ljubavi“

Latif Moćević

Komentariši