Naslovi

Pogledajte kako se Severina priprema za veliku nadolazeću regionalnu turneju

Do početka velike i najspektakularnije Severinine turneje do sada, pod nazivom “The Magic Tour”, ostalo je svega malo više od mjesec dana. Pripreme su u punom jeku, čak 100 ljudi je uključeno u organizaciju, koji rade sve kako bi publici omogućili noć(i) za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati..Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta definitivno će biti fantastične plesne koreografije, u kojima će učestvovoati najboljih 18 plesača iz cijele regije, izabrani na audiciji, na koju se prijavilo njih čak 100.

Upravo 18 odabranih, svakodnevno radi na zahtjevnim koreografijama, u kojima, učestvuje i Severina, baš kao i na prošloj turneji “Dobrodošao u klub”, na kojoj su mnogi komentirali kako je stala ‘bok uz bok’ profesionalnim plesačima na pozornici.

Kako bi to i ovoga puta bilo tako, Severina se prije sedam dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje.

“U sljedećih mjesec i nešto dana, očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti”, kazao je Zadravec.

Osim plesača, u ovoj ‘bajci za cijelu obitelj i sve generacije’ na pozornici će, uz Severinu, biti čak 15 muzičara i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno – umjetnost na najvišoj razini. Turneja započinje 16. novembra u Severininom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. novembra, Zagreba 07. decembra te Ljubljane 21. decembra.

Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu su u prodaji putem sustava Eventim.hr, za koncert u Beogradu putem Tickets.rs, a za koncert u Ljubljani putem Eventim.si, saopćili su organizatori.

Komentariši