Naslovi

Novi album pjesama za djecu „SLOVOTRAGAČ“ – Hit mjuzikl!

Novi album pjesama za djecu pod nazivom “SLOVOTRAGAČ – Hit mjuzikl” predstavlja izuzetno značajno muzičko iskustvo koje će obogatiti edukaciju djece u današnjem vremenu. Kroz melodije i tekstove, ovaj album pruža jedinstveno muzičko putovanje, ističući važnost znanja i učenja kroz zabavu.

Glavni junak ovog albuma je Slovotragač, koji simbolično predstavlja djetetovu potragu za znanjem i slovima, s ciljem da postane dio Družine slovotragača. Kroz svoje avanture, on susreće različite izazove koji ga uče važnosti truda i upornosti u učenju, ali isto tako otkriva i čarobne tajne koje postaju sve jasnije kako savladava svaku prepreku.

Album obuhvata osam novih pjesama: “Slovotragač moje ime”, “Do re mi”, “101 mrav”, “Maca i miš”, “Lijepih snova lovci”, “Bubamara”, “Pčele i med” i “Magični vrt”.

Svaka pjesma nosi svoju priču i pouku koja će potaknuti djecu na razmišljanje i učenje kroz zabavu.

Svaka pjesma s albuma dobila je svoj animirani vizual, oblikovan u veselim bojama koje će neodoljivo privući pažnju djece. Ova kombinacija uzbudljive muzike i šarenih animacija stvara nezaboravno iskustvo koje potiče dječju maštu i kreativnost.

Autor muzike, tekstova i aranžmana je Taik Ganić, dok su pjesme izvedene i od strane talentiranih izvođača Ajne, Emana i Taika. Snimanje albuma odvijalo se u Travniku i Sarajevu, a muzički producent albuma je također Taik Ganić.

SLOVOTRAGAČHit mjuzikl” već je oduševio mališane u različitim gradovima i mjestima , poput Vogošće, Ilijaša, Zavidovića, Visokog i Travnika, te uskoro kreće na turneju Bosnom i Hercegovinom. Ova muzička  avantura pruža djeci ne samo zabavu, već i važne životne lekcije o trudu, učenju i zajedništvu. Stoga, draga djeco, uskoro se vidimo i u vašem gradu!

Album „SLOVOTRAGAČ“ – Hit mjuzikl, podžan je od strane AMUS-a!

Linkovi spotova: