Naslovi

Završeno je izdanje dječijeg internacionalnog festivala “Mali MEF 2023”- Frtutma KIDS osvojili srca publike

Završeno je izdanje dječijeg internacionalnog festivala "Mali MEF 2023"- Frtutma KIDS osvojili srca publike

Završeno je izdanje dječijeg internacionalnog festivala „Mali MEF 2023“. Festival je započeo 29. 7. u 19:30 h sa zajedničkim sastankom ogranizatora festivala, malim pjevačima i njihovim roditeljima.

Mali Mef je jedan od prestižnijih dječjih festivala u regiji, okupljajući talentirane mlade izvođače iz cijelog svijeta.

Frutma Kids bend ima čast da drugi put bude dio ovog značajnog događaja. “Raketa” je dječja pjesma koja kombinira energične ritmove sa veselim tekstom, što je postalo zaštitni znak Frutma Kids benda.

Pjesma je izuzetno uzbuđujuća i vesela, i oduševila je publiku svojom energijom i optimizmom. Svojom zanosnom melodijom i inspirativnim tekstom, ova pjesma prenosi snažnu poruku ljubavi i zajedništva.

Edi i Una, izvođenjem pjesme “Raketa” prenose snažnu emociju i entuzijazam svojim vokalom. Njihova strastvena izvedba čini pjesmu još moćnijom i emotivnijom.


Edi i Una sa pjesmom “Raketa” ostvarili svoju želju i osvojili jednu od glavnih nagrada žirija i publike za najljepše izvođenje duetske pjesme.

Hayat.ba

bljesak.info