Naslovi

Selenu Gomez za 24h zapratilo preko 2 miliona followera!

Selena Gomez

Selenu Gomez za 24h zapratilo preko 2 miliona followera!

Fotografiju koju je objavila sa svojih početaka danas broji preko 17 miliona lajkova.

U jedan dan glumicu i pjevačicu Selenu Gomez na Instagramu je zapratilo više od dva miliona ljudi.

Sveukupno od 22. februara zapratilo je više od 5 miliona osoba čime je dodatno potvrdila svoj status najpraćenije žene na Instagramu. U isto vrijeme, Kajli Džener (Kylie Jenner), donedavno najpraćeniju žensku osobu na Instagramu, otpraćuju stotine hiljada osoba.

Ime Selene Gomez trenutno je najčešće ime na društvenim mrežama, a razlog je drama između nje, Hejli Biber (Hailey Bieber), supruge njenog bivšeg dečka Džastina Bibera (Justina) i Kajli Džener (Kylie Jenner). Sve je krenulo 22. februara kada su milioni pratilaca zaključili da su Hejli i Kajli na društvenim mrežama izrugivale Selenu zbog njenog izgleda.

Bio je to isti dan kada je Selena srušila Kajli s mjesta najpraćenije žene na Instagramu.

Fotografija koju je objavila kada je sve počelo danas ima 17 miliona lajkova. I to 17 miliona lajkova na staru fotografiju koju je ranije bila objavila pa obrisala.

U isto vrijeme, Hejli i Kajli su zbog velikog broja hejtera koji ih sad nazivaju “zlim curama” morale zaključati komentare na svojim objavama.

Kajli se čak i oglasila na TikToku te ispod jednog videa komentirala da “se njena objava ni u kom slučaju nije odnosila na Selenu”. Međutim, nije upalilo pa se sad nosi s PR-ovskom noćnom morom.

Na TikToku trendaju objave na kojima se ljudi snimaju dok otpraćuju Hejli i Kajli, a zapraćuju Selenu.

“Curo, uz tebe smo”, poručuju Seleni koja je usred svega najavila da će se povući s društvenih mreža na neko vrijeme. “Prestara sam za ovo”, zaključila je.

Možda vas zanima: