Naslovi

Doživite potpuno novi ugođaj muzike, NesKoH – Da li je svijet? uz Dolby Atmos

Da li je svijet?

Doživite potpuno novi ugođaj muzike uz NesKoH – Da li je svijet? Pjesma “Da li je svijet?” napravljena u Dolby Atmos gdje ćete otkriti dubinu, jasnoću i detalje kao nikad prije!

Dolby Atmos je ponovo osmislio način na koji se zabava stvara i doživljava, omogućavajući kreativcima da posvuda svaki zvuk smjeste tamo gdje žele, za realističnije i impresivnije audio iskustvo.

NeskoH

NesKoH nastavlja svoju muzičku priču i predstavlja singl pod nazivom „Da li je svijet?“. Podsjetimo, NesKoH je establirani pop-rock pjevač čiji su se posljednji projekti ticali društvenog angažmana i optimizma za bolje sutra. Poznat je publici po autorskim pjesmama prepunim skrivenih poruka, a novi singl definitivno će vas podstaknuti na razmišljanje.

Vrlo često imam osjećaj da smo mi, ljudi, uglavnom najgori prema onima koje najviše volimo i osjećamo da su nam najbliži. Sličan stav imamo i kad je u pitanju naš odnos prema prirodi i jedinoj planeti koju imamo. Kao aktivni član Greenpeace-a konstantno dobijam nove informacije vezano za uništavanje svega onoga što nas okružuje. Nažalost, u tome već odavno pronalazim glavnu inspiraciju za moje pjesme – istakao je Nesko.

Za novi singl muziku i tekst potpisuje NesKoH, dok je za aranžman bio zadužen Marc Hazart. Još jedna internacionalna saradnja desila se na projektu pop-rock pjevača koji rukovodi svojom karijerom iz Marseillea u Francuskoj.

Pjesmu možete poslušati i na našem youtube kanalu:

Da li je svijet?

Možda vas zanima:

Regina