Adis Zvekić, pjevač Dubioze kolektiv zaprosio djevojku

Pjevač Dubioze Adis Zvekić zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Nadinu Paščanović. Ona je na svom Fejsbuk profilu opisala kako je uspeo da iznenadi.

Adis Zvekić Dubioza
Adis Zvekić Dubioza

“Pijem kafu i gledam u izlazak sunca na sjeveru i prilazi mi Adis i kleknu na koljena i zaprosi me. Milion emocija me uhvatilo u tom trenutku i suze radosnice. Moj dragi me iznenadio na spontano romantičan način. Brod, more, izlazak sunca i ljubav”, započela je.
Dodala je da je našao jednostavan,ali istovremeno i neobičan prsten, baš onakav kakav ona voli zato što zna koliko se raduje sitnicama i koliko voli sve što je drugačije.
“Da, da sada, da za uvijek i da za zauvijek! Hvala ti što me činiš sretnom i što si prije svega moj najbolji prijatelj. Volim te”, zaključila je.

Foto: Facebook/adis.zvekic.3

Dubioza kolektiv o Novoj godini

Kao što je već poznato, Dubioza kolektiv je nastupila na dočeku Nove godine u Sarajevu. Koncertu ispred Vječne vatre prisustvovalo je više od 25 hiljada ljudi. .

“Dok smo mi malo odmamurali i naspavali se nakon dva uzastopna koncerta… Sretna Nova godina! Hvala Budva, hvala Sarajevo – bili ste nevjerovatni. Sad mali odmor pa nastavljamo jako”, poručili su članovi Dubioze kolektiv. Pohvalili su se kako će nakon malog odmora nastupati širom svijeta, širiti pozitivnu energiju i pjevati sa vama. Spisak nastupa možete naći na njihovim oficijelnim stranicama! Ukoliko ste njihov fan, obezbijedite svoje ulaznice na vrijeme. Sigurni smo da će biti spektakl!

Izvor: Klix.ba