Naslovi

Adis Zvekić, pjevač Dubioze kolektiv zaprosio djevojku

Adis Zvekić Dubioza

“Pijem kafu i gledam u izlazak sunca na sjeveru i prilazi mi Adis i kleknu na koljena i zaprosi me. Milion emocija me uhvatilo u tom trenutku i suze radosnice. Moj dragi me iznenadio na spontano romantičan način. Brod, more, izlazak sunca i ljubav”, započela je.
Dodala je da je našao jednostavan,ali istovremeno i neobičan prsten, baš onakav kakav ona voli zato što zna koliko se raduje sitnicama i koliko voli sve što je drugačije.
“Da, da sada, da za uvijek i da za zauvijek! Hvala ti što me činiš sretnom i što si prije svega moj najbolji prijatelj. Volim te”, zaključila je.

Foto: Facebook/adis.zvekic.3

Dubioza kolektiv o Novoj godini

Kao što je već poznato, Dubioza kolektiv je nastupila na dočeku Nove godine u Sarajevu. Koncertu ispred Vječne vatre prisustvovalo je više od 25 hiljada ljudi. .

“Dok smo mi malo odmamurali i naspavali se nakon dva uzastopna koncerta… Sretna Nova godina! Hvala Budva, hvala Sarajevo – bili ste nevjerovatni. Sad mali odmor pa nastavljamo jako”, poručili su članovi Dubioze kolektiv. Pohvalili su se kako će nakon malog odmora nastupati širom svijeta, širiti pozitivnu energiju i pjevati sa vama. Spisak nastupa možete naći na njihovim oficijelnim stranicama! Ukoliko ste njihov fan, obezbijedite svoje ulaznice na vrijeme. Sigurni smo da će biti spektakl!

Izvor: Klix.ba