Naslovi

Nova balada Kemala Hasića – Ljubav je vječna inspiracija

Nova balada ‘Tajna soba‘, autorskog dvojca Faruka Mustačevića i Edvina Hadžića, zasigurno će probuditi mnoge emocije i donijeti dah čežnje na koju niko ne ostaje ravnodušan.

Dolaskom hladnijih dana, Kemal Hasić odlučio je zagrijati svoje obožavatelje nježnom baladom za koju je snimio i spot. Ova pjesma prožeta dubokim emocijama govori o pravoj i iskrenoj ljubavi, onoj koja može sve prepreke da pređe i bude samo jača.

Muziku i aranžman za pjesmu, sa velikom pažnjom, odradio je Edvin Hadžić. U prvi plan stavljena je snažna emocija koju donosi pjesma, te se zbog toga može svrstati u red starijih hitova popularnog pjevača Hasića. Tekst za pomenuti singl pisao je Faruk Mustačević. On se u ovoj pjesmi dotakao nikada prevaziđene teme, te je tako u stihove pretvorio priču o velikoj ljubav.

Još jedna pjesma iz muzičkog opusa Kemala Hasića dobila je svoj vizualni epilog. Video spot za baladu o skrivenoj, ali pravoj ljubavi režirala je ekipa iz SU VISUALS. Editovanje i postprodukciju potpisuje Mahir Hasić, dok je direktor fotografije bila Sumejja Hasić.