Naslovi

CMC Festival okupio više hiljada ljudi na jednom mjestu

14. izdanje najvećeg festivala zabavne i pop muzike u regiji prošlog je vikenda na velikoj pozornici ugostilo najpoznatija imena regionalne muzičke scene. Prekrasne Vodice su i ovoga puta bile odličan domaćin zvijezdama i publici koji su na rivu došli iz cijele regije. Na atraktivnoj pozornici je kroz dva dana festivala svoj nastup imalo više od 50 izvođača, a svaki od njih je ostavio sjajan.dojam na nikad brojniju publiku. Festival je otvoren 10. juna tradicionalnim isplovljavanjem festivalskog broda na kojem je predstavljena.trostruka festivalska kompilacija sa svim pjesmama koje su izvedene na CMC festivalu, i “Gori ulica”, novi.album jednog od najpoznatijih kantautora u regiji, Borisa Novkovića. Šibenskim arhipelagom su festivalskim brodom krstarili organizatori festivala, predstavnici CMC televizije, predstavnici medija, kolege muzičari i prijatelji festivala.
 

Nakon koncertnog dana, kojega su odličnim nastupima obilježili Mia Dimšić, Boris Novković, Željko Bebek i Damir Kedžo, 11. juna.nastavljen je CMC festival press konferencijom u Perla baru u hotelu Olympia Sky.

Program je sjajnim povratničkim koncertom zaključila pop grupa Feminnem te legendarne Slavonske lole. Završeno je 14. izdanje CMC festivala, Vodice su još jednom bile vrhunski domaćin brojnim izvođačima, ali i nikad raspoloženijoj publici koja je uz izvođače zaslužna za popularnost ovog velikog festivala. Dogodine smo ponovno u Vodicama na jubilarnom, 15. izdanju!