Naslovi

ALEN HRBINIĆ – “Soba nemira” premijerno

Alen Hrbinić posljednjih mjeseci vrijedno je radio na novim pjesmama. Zajedno sa svojim saradnicima nastavio je sa snimanjem numera koje će objediniti na novom albumu. Premijera novog albuma trebala bi biti krajem godine. soba

Novi singl nosi naziv “Soba nemira” za koju je Alen sam radio muziku, tekst i aranžman. Hrbinić posebnu pažnju posvećuje i spotovima, tako je kadrove za novi singl snimao na Trebeviću.

Pjesma je autorska i rađena je na relaciji Sarajevo – Zagreb – Stuttgart. Moja publika je navikla na lijepe balade i ljubavne pjesme, a upravo takva je i ova naredna. Ljubav nas sve pokreće i bez nje život ne bi imao smisla. Ovaj put pjevamo o izgubljenoj ljubavi, a sve je ekranizirano u hotelu “Pino Nature” – kaže Alen Hrbinić.

O ljubavi su mnogi pisali, u njeno ime stvarali i ratovali, te bili njom inspirisani. Mnogi su pokušali da je objasne, nauče i razumiju, ali je z aneke ljubav najveća patnja i bol. Kako kaže Aristotel “Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje sva tijela”.

Alen Hrbinić, vječiti romantik, predstavio je singl “Soba nemira” koji će se pronaći na njegovom novom albumu. Svojim novim projektom spreman je da osvoji radio stanice, a vi ga slušate u nastavku!