Naslovi

Novi duet na bh. muzičkoj sceni – Hakala i Kanita Karić predstavili „Kraljicu grada“

Novi duet na bh. muzičkoj sceni – Hakala i Kanita Karić predstavili „Kraljicu grada“

Hakala i Kanita Karić objavili su zajednički singl pod nazivom „Kraljica grada“.

Jedan od najpopularnijih Zeničana i jedan od popularnih pjevača narodne muzike svoje dugogodišnje iskustvo ukrstio je sa mladom Kanitom Karić. Iza njega su brojni hitovi, a sada je došao na red da se predstavi još jedan!

Muziku i aranžman potpisuje Dilvad Felić Dado, a tekst je pisao zajedno sa Fatimom Karić.

U svakom čovjeku ne gledam saradnika nego prijatelja. Kada nešto radite za prijatelje onda imate duplu motivaciju i duplu obavezu – otkrio je Dilvad.

Novi duet na bh. muzičkoj sceni – Hakala i Kanita Karić predstavili „Kraljicu grada“

Iza Kanite već stoje kvalitetne pjesme, a duet sa Hakalom stepenica je više je u njenoj muzičkoj karijeri.

Izuzetno sam zadovoljna sa saradnjom sa renomiranim i kvalitetnim autorima koji su u tekstovima i melodijama udovoljili mojim zahtjevima i ukusima. Posebno su ispoštovali moje želje i očekivanja mojih mnogobrojnih fanova širom svijeta – istakla je Kanita.

Za ekranizaciju singla „Kraljica grada“  pobrinuli su se Suad Baručija i Aleksandar Ilić koji potpisuju režiju, editovanje i postprodukciju. Video je sniman u rodnom gradu ova dva izvođača, što je dalo dodatnu simboliku singlu. Hakala

Izuzetno vjerujem u ovaj projekat i sigurna sam da ću, uz planirane promotivne aktivnosti i nesebičnu podršku Hayat Produkcije, kao i brojnih domaćih i regionalnih medijskih kuća, udariti temelje profesionalne i uspješne karijere – zaključila je Kanita.

„Kraljicu grada“ poslušajte u nastavku, kao i na svim digitalnim platformama!