Naslovi

Sestre Bekvalac snimaju svoj Reality program?

Nataša i Kristina Bekvalac od septembra počinju rad na novom show programu. Privatni život pop zvijezde i njene šire porodice uskoro bi mogao da bude prikazan najširem auditorijumu.

Nije greška ako konstatujemo da je život pop pjevačice Nataše Bekvalac jedan od najzanimljivijih i najturbulentnijih. Zbog isprepletenosti njenog privatnog i poslovnog života magnet je za medije, a poznato je da nikada nije bežala od istine.

Kako stvari stoje, baš za njen život zainteresovala se poznata producentska kuća koja želi da snima rijaliti. Publika bi imala priliku da vidi sve detalje iz života Panonske Barbike iza kamera.

Snimanje bi moglo da počne već u septembru ove godine, a za emitovanje je zainteresovano nekoliko televizija.

– Nataša i njena sestra Kristina su sa oduševljenjem prihvatile ovu ideju, jer i same vole neke od svjetski poznatih rijalitija. Dobro je poznato koliko je Nata duhovita u medijima, a izjave koje godinama daje su apsolutno viralne – počinje izvor i dodaje:

– Ideja za rijaliti kome je radni naslov „Bekvalčeve“, baš po imenu njenog Instagram naloga, i došla je zahvaljujući čestim gegovima i duhovitim situacijama koje Nataša u vidu snimaka ili fotografija dijeli sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

U rijalitiju neće učestovati samo Nataša i Kristina, već je scenaristički koncept da se uključi cijela porodica.

– U ovom programu učestvovaće svi članovi šire porodice Bekvalac. Natašina mama Mira već je pobrala brojne simpatije među njenim fanovima, pa je jedna od ideja da se dobar dio prostora pokloni upravo njoj, njenim životnim mudrostima i načinom na koji ona trpi posao i popularnost svoje kćerke pop zvijezde – kaže izvor za Alo!.

Duhovite i iskrene izjave Nataše Bekvalac upućuju na to da ona zaista živi interesantnim životom. Gotovo svaki „bekvalizam“, kako na društvenim mrežama zovu njene izjave, mogla bi da bude jedna epizoda rijaliti programa. Posljednji u nizu fenomenalnih sadržaja za rijaliti je njena izjava o sopstvenom izgledu u ranim jutarnjim satima.

– Jutros sam izgledala kao socijalni slučaj. Imamo jednu grupu u kojoj smo moj najbolji prijatelj, sestre i ja, pa sam im poslala snimak da vide kako sam izgledala. Prije bih se odlučila da narod vidi moj porno-snimak, nego taj od jutros – izjavila je Ntaša tokom večeri promocije posljednjeg singla.


(express/alo)