Naslovi

DŽEJLA RAMOVIĆ se odbranila od hejtera

Online svijet pun je korisnika koji svoje frustracije prenose putem komentara i poruka. Meta takvih korisnika bila je i Džejla Ramović, mlada pjevačica i pobjednica muzičkog takmičenja “Zvijezde Granda”. Ona je svojim vokalnim sposobnostima već prvim javnim nastupom postala prepoznatljiva. Publika je njen talenat i više nego prihvatila, te je vrlo brzo postala njihova miljenica.

Da nije sve tako sjajno govori i činjenica da je mlada pjevačica iz Goražda bila na meti hejtera. Otkrila je kakva je situacija u njenom rodnom gradu, te kako ona raguje na negativne komentare svojih sugrađana. Istina je da najviše takvih komentara dobije od onih iz svog grada.

U Goraždu kruže priče o svima, o svemu, uvijek, konstantno… Uvijek se priča, jer je to mali grad i svi se znamo, tako da šta se tačno o meni priča pojma nemam, jer me tamo nikad nema i kad mi god neko priđe da mi kaže tako nešto kažem: “zaobiđite me, ne zanima me”… Znam da se ne mogu svima sviđati i ići od osobe do osobe i govoriti “ja sam takva, molim te da ti se sviđam” – rekla je Ramovićeva.

Pročitajte više: Džejla Ramović stavila tačku na srednjoškolsko obrazovanje