Naslovi

NesKoH singl „Zauvijek sa vama“ poklanja supruzi

NesKoH singl „Zauvijek sa vama“ poklanja supruzi

Pop-rock pjevač NesKoH predstavlja novi singl pod nazivom “Zauvijek sa vama”. Singl je obilježio početak njegove solo karijere. Sada mu je poklonio novu obradu i predstavlja ga na njengov rođendan, ali i na rođendan svoje supruge!

Novi singl direktna je posveta njegovoj porodici. NesKoH želi jasno da poruči da su vezani do kraja života, zauvijek. U spotu imate priliku da pogledate ahrivske snimke iz života pop-rock pjevača.

U spotu su neki arhivski snimci koji me uvijek podsjete kojom brzinom vrijeme leti. Spot za pjesmu „Zauvijek sa vama“ je jedan kratki, intimni i porodični dokumentarac – rekao je NesKoH za naš portal.

U spotu će većina gledalaca i slušalaca moći pronaći sebe i prepoznati svoju ljubav prema porodici i najbližim. Pokloniti nekome emocije pretočene u stih zaista je posebno.

Ovo je mali rođendanski poklon mojoj supruzi. Mislim da pokloniti i posvetiti pjesmu nekome, ostaje uvijek lijep i iskren gest – istakao je umjetnik.

Porodica predstavlja osnovnu ćeliju i prostor našeg razvoja, te primarnu pokretačku snagu koja nas uzdiže na nivou društva. Ustvari, jedna savršeno organizovana porodica, sa svim njenim članovima, predstavlja narod ili društvo u umanjenoj verziji.

Svoje emocije je, još prije pet godina, u stihove pretočio NesKoH. Sada vam singl „Zauvijek sa vama“ predstavlja u novom ruhu.

Pročitajte više: NesKoH lansirao još jednu numeru