Naslovi

BOG ME SAČUVAO! Hanka Paldum imala udes na “ukletom putu”

Hanka Paldum

Pjevačica Hanka Paldum doživjela je saobraćajnu nesreću na auto-putu za Zagreb prošle nedjelje. Na svu sreću je prošla bez povreda iako je automobil totalno uništen.

Ne znam šta me natjeralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam kopala po stvarima na suvozačevu sjedištu. Gledala sam kuda vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula – ispričala je pjevačica.
Nesreću je doživjela na auto-putu A3, kraj mjesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb, dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD Vatroslav Lisinski.

Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu da vjerujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom auto-putu, gdje su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Vidjela sam znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba – smatra Paldum.

Dodaje da je to asociralo na krst na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao.

Nisam vozila brzo i bila sam vezana. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć. Ma kakva pomoć, ja sam imala osjećaj da sam se parkirala, a ne napravila saobraćajku – rekla je Hanka za 24.hr.

Izvor (expess/alo)