Naslovi

Pjevačica Romana – Otvoreno o pljački bankomata

Poznata bh. pjevačica Romana Panić prvi put se pojavila u javnosti nakon duže pauze i skandala koji se desio u Australiji prije godinu dana, kada su ona i njen pratner bili uhapšeni zbog pljačke bankomata.

Romana je navela da je sretna i ispunjena, kao i to da je prošlost ostavila iza sebe.

Ljudi valjda očekuju nešto drugo, pa kad me vide vide nešto drugo. Ja sam se preporodila. Ja sam uvijek ista, kroz neke godine iskustva neke stvari vratim unazad, shvatim da sam ostala ista. Bilo je nekih dilema, povukla sam se i sa scene, napravila pauzu. Htjela sam da se ostvarim kao roditelj i ta neka pauza mi je prijala. Shvatila sam gdje sam i šta sam i idemo dalje – izjavila je Romana.

Progovorila je na kraju i o ljubavnim vezama i otkrila da li je i dalje s partnerom s kojim je bila uhapšena ili je on sada još jedan od bivših.

Pa ne, nisu bivši. Ne znam zašto množina? Neki su bivši, neki nisu. Kada si ispunjen na tom nekom emotivnom planu, smiješ se, zato imam ovaj osmijeh, to je jako bitno – navela je pjevačica.

Otkrila je i to da sada živi u Beogradu i da se želi vratiti na scenu i publici predstaviti nove pjesme.

Sve može da se ispravi u životu. Sve što se desi, desi se s razlogom. Možda nas Bog skloni od nečeg što je gore. Možda sam u toj čuvenoj Australiji mogla da zaradim koronu ili, ne daj Bože, neke druge stvari. Ja sam tip koji se uvijek regeneriše, lako, držim se za tu vjeru i tu neku pozitivu, to me očuva i spasi, i odlučim da idem dalje – poručila je Romana.

Izvor: hayat.ba