Naslovi

Katarina Grujić otkrila detalje vjeridbe sa Gobeljom

Katarina Grujić nedavno je prihvatila zaruke od svog dečka Marka Gobeljića. Fudbaler Crvene Zvezde iznenadio je pjevačicu, a ona je otkrila detalje vjeridbe. Međutim, pored toga, progovorila je i o planovima i datumu svadbe.

Marko je ispunio sva moja očekivanja. Ovaj prsten sam željela i on me iznenadio. J sam kao i svaka djevojka komentarisala na Instagramu, samo da ne bude krug i da ne bude srebro. Prsten je zlatan, u obliku kocke. Ma sve je pogodio – izjavila je Katarina.

Ovo iznenađenje su dugo pripremali i krili od mene. Mislim da je njemu bilo najteže da sve prikrije, budući da živimo zajedno. Ovo je velika sreća za mene i sigurna sam da ćemo provesti zajedno dugo vremena. Ove momente pamtit ću do kraja života. Da sam znala da će me zaprositi, još bih se više sredila. Dok sam silazila niz stepenice samo sam govorila “Ubiću te” – kroz smijeh je istakla pjevačica.

Nakon što se desio ćarobni trenutak, Katarina nije mogla kriti uzbuđenje i sreću. Niz obraz su joj krenule suze radosnice.

Drago mi je da sam baš njegova do kraja života – dodala je.

O detaljima za svadbu nije previše polemisala. Budući da par već živi zajedno, nemaju određen datum i ne žuri im se. Kako je sve nepredvidivo zbog pandemije izazvane koronavirusom, odlučili su da još malo pričekaju.

Svadba će biti tek sljedeće godine. Čekamo da se sve stabilizuje sa koronom. Najvjerovatnije da će to biti u junu – zaključila je presretna Katarina Grujić.

Komentariši