Naslovi

Emina Jahović progovorila o svom novom životnom prostoru

Emina Jahović dugo je uređivala novi dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo da ga lijepa pjevačica iskešira. Ono što joj je posebno bilo važno jeste da je ušuškana i zaštićena od radoznalih pogleda i objektiva.

Ona je otkrila da nije sama birala namještaj već da se oko svega konsultovala sa stručnim ljudima.

Prije svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – kaže Emina i otkriva čime ju je ovaj prostor opčinio.

Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je također bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koji samo prati moju liniju u kojoj se dobro osejćam – kaže Emina.

Njena oaza mira uređena je sa stilom, a mjesecima je birala nameštaj i dekoraciju kako bi sve bilo na svom mjestu.

Ipak, najviše vremena provodi u prostranom dnevnom boravku koji je sav u staklu.

Volim dnevni boravak koji gleda na more – priznaje pjevačica. Ona ne krije da je novi dom i po mjeri njenih sinova Jamana i Javuza. Njima je željela da pruži komfor i udobnost koja im je kao dječacima potrebna.

Počele su da mi smetaju suvišne stvari, pa sam puno toga poklonila. Što manje to bolje – rekla je Emina.

Pjevačica se u domu nije igrala ni sa mnogo boja. Prostorijama vladaju bež i svijetlosivi tonovi, koji su razbijeni zlatnim okvirima ili ramovima. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Kada je uređivala dom, pjevačica kaže da je o svemu vodila računa.

Važno mi je bukvalno sve, ali bih rekla da su svijeće nešto bez čega ne mogu. Dobar servis za ručak i čaše za svaku priliku. Udobne i lijepe posteljine kao i osvjetljenje koje mi je najvažnije. Jednostavno, sve što donosi mir i dobru energiju -rekla je ona za Blic.

Izvor: idjtv.com

Komentariši