Naslovi

Singl „Carica“ novi je hit Kemala Hasića

Kemal Hasić, izvođač neprikosnovenog vokala, predstavio je novi singl „Carica“. Nova numera izlazi u sklopu projekta „Zajedno“ koji je pokrenula Hayat Produkcija.

Svima nam je prethodni period bio težak. Idalje smatram da je najveći udar bio na muzičare. Upravo iz tog razloga pokrenuli smo projekat „Zajedno“, jer upravo to i želimo … da budemo zajedno i u dobru i u zlu. Kemal Hasić je veliki prijatelj naše produkcije i drago mi je da možemo u sklopu projekta da predstavimo njegov singl „Carice“ na kojem je radila vrhunska ekipa – rekao je Ahmed Švrakić, direktor Hayat Produkcije.

Svoje misli u stihove pretočio je Zijad Hurić, bezvremenski hit-mejker. Njegova djela našla su se na mnogim hit top listama radio i TV stanica. Proslavio je mnoge pjevače svojih stihovima, a pridružio nam se i u projektu „Zajedno“.

Ova pjesma govori o velikoj ljubavi. Govori o ljepoti jedne žene kojoj se niko ne može oduprijeti. Tu se isprepliću tiha nježnost, žudnja, želja, uzbuđenje i strast. Bogatstvo tonaliteta i melodičan zvuk nove Hasićeve pjesme svrstat će ga u sami vrh muzičkih top lista. On jasno i živahno prikazuje cjelokupnu ljubavnu priču i svoju „Caricu“.

Na novoj pjesmi Hasić je sklopio saradnju sa odličnim timom. Muziku je stvarao njegov brat, Mahir Hasić, dok su za aranžman i ovaj but bili zaduženi Arel Češljar i Meho Radoović.

Saradnja sa ovom ekipom uvijek iznjedri dobre hitove. Nakon pozitivnih rekacija na „Kuću malu“, spremni smo za „Caricu“ – izjavio je Kemal Hasić.

Novi singl poslušajte u nastavku! carica

Komentariši