Naslovi

Novi spot sastava Jaddah x Kaizen: Priroda kroz nijanse narandžaste boje

U odmoru od užurbanog urbanog načina života, uplovite u trominutno putovanje prirodom. Predstavljamo vam nosi spot sastava Jaddah x Kaizen.

„Slušajmo vječnu tajnu prirode“ poruka je video spota za instrumentalnu traku koju potpisuju Jaddah i Kaizen. Radi se o programski orijentisanoj instrumentalnoj muzici koja je žanrovska fuzija klasičnog hip-hopa, chill-stepa i funka. Specifičnost ovog uratka zasnovana je na motivima koji nas svakodnevno inspirišu kroz fraktalnost prirode. Boja koja je posebno naglašena je narandžasta. Psihološki uticaj kakav narandžasta boja ostavlja na nas odrazit će se na poticanje optimizma i pomlađivanje duha. To se dešava čak i onda kada se radi o iznimno malim detaljima.

Divljenje šarolikom spektru nijansi narandžaste boje upravo je ono što Jaddah i Kaizen nastoje predočiti u novom spotu. Ova numera ima sasvim karakterističan naziv – „A Touch of Amber“ („Dašak jantara“). Obilatost specifične boje u vizualnom dijelu ovog kratkog projekta provest će vas kroz zadivljujuće aspekte biljnog i životinjskog svijeta oko nas. Nadraživanje osjećaja spontanosti i pozitivnog pogleda na život ideje su iza nove pjesme koju predstavljaju Jaddah x Kaizen. Poslušajte je premijerno u nastavku.

Pročitajte više: Premijerno: Kaizen – (S)lijepa g(m)izdava

Komentariši