Naslovi

Šuki Planjanin ima novi singl „Ilvana“

Kantautor Šuki Planjanin publici predstavlja novi singl „Ilvana“. Na emotivnoj baladi, Šuki je radi aranžman i unio dašak svoje duše. Muziku i tekst potpisuje Željko Subotić.

Pjesmu je radio poznati tvorac hitova za velika imena poput „I tebe sam sit kafano“ u izvedbi Harisa Džinovića, „Mene je učilo vrijeme“ Halida Muslimovića, „Sivo jutro nad Beogradom“ za Željka Samardžića, te „Kad me jednom za te ne bude“ Kemala Montena. To su samo neki od hitova koje je moj prijatelj napisao. Želio je da krunišemo prijateljstvo jednom pjesmom. U vrijeme nastanka pjesme bilo je aktuelno da nose naziv po imenima. Smatrao sam da je Ilvana rijetko ime, te sam sam dao ideju za naziv pjesme – ističe Planjanin.

Numera „Ilvana“ je u stilu na koji smo navikli od Šukija, a ima poseban momenat i emociju. Kako je Planjanin do sada napravio velike hitove za najpopularnije pjevače iz naše zemlje i regiona, vjerujemo da će i ova pjesma naći put do srca slušaoca.

Jedini adekvatan način da se pjesma zaštiti i nađe pravi put do publike jeste da iza nje stane bh. izdavačka kuća. Jedino tako se može unaprijediti rad svih izvođača na istom djelu kroz kolektivne organizacije koje se bave zaštitom autorskih i Sony prava – istakao je direktor Hayat Produkcije Ahmed Švrakić.

Šuki je singlu „Ilvana“ poklonio i vizuelni identitet za koji je zaslužan Anis Mujanović. Sve riječi i emocije, Anis je prezentirao publici kroz najljepše kadrove, a vi singl poslušajte na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši