Naslovi

Dženan Lončarević otkrio šta mu je bio spas u teškim momentima

Dženan Lončarević svoje slobodno vrijeme u 2020. godini najviše je provodio u Prijepolju, a kaže a je muzika ta koja ga je spasila u ovo teško doba.

Iako nije mogao da za svoju publiku održi koncerte i nastupe, Dženan nije mirovao, te je svojim pratiocima svake nedjelje pjevao na društvenim mrežama.

Svirao sam svake nedjelje od 20.33 minuta na društvenim mrežama i tako mi je prošlo vrijeme, meni i svim onim ljudima koji prate šta ja radim – ispričao je pjevač i dodao – Mislim da mi je jedini spas u glavi svo ovo vrijeme, pa i sve ove godine muzika, tako da se u svim teškim trenucima okrenem upravo njoj.

Pjevač ističe da se još uvijek nada da će Novu godinu provesti na sceni jer mu sve jako nedostaje.

Nedostaju mi ljudi, reakcije publike, bina da stojim na njoj, nedostaje mi druženje koga sve manje i manje ima. Ja se i dalje nadam da ću svirati za Novu i srcem to želim iz više razloga. Malo da smirim psihu, a malo i da iz ove muke svi izađemo veseliji – izjavio je Ločarević.

Dženan navodi i to nismo ni bili svjesni koliko smo bili sretni 2019. godine kada smo smjeli da se rukujemo i zagrlimo, te da se iskreno nada da će sve ovo uskoro nestati.

IZVOR: grand.online

Komentariši