Naslovi

Evo zašto se supruga Zdravka Čolića nikada ne pojavljuje u javnosti!

Pljačka u domu ZDRAVKA ČOLIĆA: Gdje je nestalo 20.000 eura?

Zdravko Čolić je jedan od najomiljenijih pjevača na prostorima bivše Jugoslavije, a pored svih lijepih trenutaka koje je doživio od svoje publike, bilo je i onih neprijatnih. Jedan takav se dogodio tokom nastupa, kada je žena iz publike napala njegovu suprugu Aleksandru.

Naime, mnogi su se pitali zašto se Aleksandra, s kojom Čolić ima dvije kćerke, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Pretpostavlja se da je jedan od razloga upravo skandal koji se svojevremeno dogodio.

Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali je uspjela malo zakačiti, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila: Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga.

Komentariši