Naslovi

Kenan Tucić: Novom numerom „Idi ako želiš“ publici šalje jaku poruku

Kenan Tucić predstavlja vam novu pjesmu pod nazivom „Idi ako želiš“, na kojoj je vrijedno radio protekli period. Pjesma je otpjevana sa velikom emocijom i nosi snažnu poruku što će publika, nadamo se, brzo prepoznati. Tema koju je Kenan obradio u svojoj novoj numeri jeste ljubav, a pjesma nosi prepoznatljiv pečat vrsnog bh. autora Zaima Poturića koji je pisao tekst. Muziku potpisuje Mensura Bajraktarević, a aranžman iskusni Mirza Balić.


Kenan je svoju muzičku karijeru započeo dosta ranije, ali je sada, kako sam kaže, muzički zreo i spreman za velike stvari.
Mislim da je prekretnica u mojoj karijeri moje muzičko sazrijevanje, kao i izgradnja samog sebe u disciplini i organizaciji života. Možemo reći da konačno slažem neke kockice u svom životu, pa se mogu posvetiti karijeri više nego prije– rekao je Kenan.
„Idi ako želiš“ je muzička slika o jednoj strastvenoj ljubavi i dvoje ljudi koji su zahladnili svoje odnose.
Kao i do sada, birao sam pjesmu sa životnim temama koje nam se svima svakodnevno dešavaju. Na snimanju spota radili smo više od 30 sati, ali montaža i produkcija uzele su veoma mnogo vremena. Razlog toga su dupli kadrovi za koje je trebalo mnogo umijeća, znanja i sposobnosti da se uklope i izgledaju kao cjelina. Ovim spotom je Jasmin Pivić pokazao zašto je moj izbor! – ističe Kenan.


Pjesmu možete premijerno poslušati na muzičkom kanalu Hayat Produkcije!

Komentariši