Naslovi

Sergej i Kristina Ćetković osvojili srce mališana širom svijeta

Sergej Ćetković nije samo pjevač koji stvara bezvremenska muzička djela. On je i idejni tvorac crtanog filma „Lola i Mila“, koji je, zajedno sa svojom suprugom Kristinom, posvetio svojim kćerkama.

Crtani serijal je u početku predstavljao animiranu verziju slikovnice „Šta je slađe od kolača“ koja je napisana po ideji Kristine i Sergeja. U iznimno kratkom vremenskom periodu serijal je osvojio srca mališana, ali i njihovih roditelja. Suština svega je bila u tome da oslika osjećaje, doživljaje i uspomene iz djetinjstva koji nas uvijek nasmiju i vrate u najljepši i najbezbrižniji period života.

Nakon godinu dana rada na crtanom filmu, Lola i Mila su se preselile i počele da žive na malim ekranima. Danas su one svojevrsni brend koji djeca obožavaju.

Crtani film “Lola i Mila” govori o porodici , drugarstvu, o svemu onome što je u današnje vrijeme zapostavljeno i zaboravljeno. Naša želja je bila da djeci poklonimo nešto nalik crtanim filmovima na kojima smo mi, roditelji, odrastali. Sadržaj koji će ih nečemu naučiti i govoriti o temama koje su aktuelne kako kod nas u kući, tako i kod mnoge djece. Sudeći po dosadašnjim reakcijama, uspjeli smo u tome, na šta smo veoma ponosni – rekao je Sergej Ćetković.

Komentariši