Naslovi

Amir Kazić Leo novom romantičnom muzičkom pričom slavi ljubav i optimizam

Bajkovita Istra bila je idealno mjesto za snimanje spota za novi singl Amira Kazića Lea. Uz njegov šarm i ljepotu krajolika sjajno se uklopila nova pjesma koja pršti romantikom. Za ljubavni tekst pobrinula se ponajbolja hrvatska tekstopiskinja Antonija Šola, a sve je jako lijepo upakirao u muziku autor brojnih hitova Branimir Mihaljević. Sve je ovo bilo sjajno iskustvo za Amira Kazića Lea koji je ponovno vokalno na iznimno visokoj razini.

“Kada smo nakon singla Reci nešto al’ ne šuti više Branimir Mihaljević i ja razgovarali o mom budućem albumu i preslušavali neke demo snimke, u jednom trenutku mi je rekao imam nešto jako zanimljivo i mislim da će ti se odmah svidjeti i tad mi je pustio demo Dan po dan. Nisam dvojio ni malo i odmah smo se složili da je to moj idući singl. Lepršava prpošna melodija s tim ljepim pitkim nježnim životnim tekstom Antonije Šole upakirani u moderan aranžman, a opet tako nostalgičan, svaki put dok je slušam ili pjevušim budi u meni radost, ljubav i nostalgiju nekih davnih vremena i davnih ljubavi.”, rekao je Leo i dodao kako bi želio da publika prepozna tu pozitivnu energiju i iskrenost te zahvalio Chiari Pisak koja je svojom pojavom i spontanošću u spotu začinila cijelu priču.


“Bilo je izuzetno ugodno snimati, dva dana smo obilazili mala istarska mjesta, a dio spota je sniman i u Leovom domu u Brtonigli.”, rekla je Sandra Mihaljević, redateljica spota.

“Sa Leom sam prvi puta radio 1997. na albumu za koji mu je tada Đorđe Novković napisao neke od najvećih hitova. Do danas smo dobili puno zlatnih ploča i brojne druge nagrade.”, kaže Branimir Mihaljević, muzički producent i autor pjesme.

Svakoga dana treba slaviti ljubav i optimizam, a pjesma Dan po dan ispunjena raspjevanim ljetnim raspoloženjema savršena je za one željne osmijeha na licu.

Komentariši