Naslovi

Tropico Band feat. Niggor – u novoj pjesmi “Quarantino” prikazali našu realnost u doba korone

Poznati kao neko ko plijeni vedrinom i pozitivom, momci iz Tropico benda riješili su da u tom maniru i nastave karijeru nakon korona pauze!

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropico, i njegov tim odlučili su da unesu malo vedrine i pozitivnosti tokom ovog perioda, a u tome im se pridružio Niggor sa kojim su spremili pravi latino hit.

Dok je trajala korona mi smo nešto radili. Svako je radio od kuće i svog mini studija. Jednog dana nam je pukao film i onda smo se pitali šta da radimo sa muzikom, pošto je bilo panično vrijeme svima, čak i nama. Pozvali smo Niggora, a prije toga smo razmišljali ko bi bio odličan za rep dio. Sve je nastalo spontano. Na kraju je sve ispalo pozitivno, šareno, lepršavo i smiješno. Cilj nam je bio da prikažemo šta smo sve radili za vrijeme korone i koliko bismo voljeli da se zezamo jednog lijepog dana, kada sve ovo prođe. Energija sa Niggorom se poklopila, pošto smo svi puni humora – okrio je Sale za IDJTV.

“Quarantino” ce vam na najbolji način pokazati kako to izgleda kada se sudare dvije fenomenalne energije kakve nose momci iz Tropico benda i njihov specijalni gost-domacin , Nigor Lazic!

Osmijeh je nesto sto nam je nedostajalo u posljednjim mjesecima, ali nakon ove numere sigurno ga nece manjkati, u sta cete se i sami uvjeriti!

Komentariši