Naslovi

HP LIVE: Miligram održao koncert na Hayat TV-u

Beogradska pop grupa Miligram večeras je održala koncert na Hayat TV-u. Koncert je realizovan u okviru projekta Hayat Productiona „HP LIVE“ kojeg je muzička produkcija sa Arelom Češljarom pokrenula sa ciljem isticanja kvalitete muzike uživo. Sastavni dio HP LIVE-a je live streaming, tako da je publika mogla pratiti prijenos uživo koncerta grupe Miligram na YouTube kanalu Hayat Productiona i na zvaničnoj Facebook stranici Hayat Productiona.

Ovaj Miligramov koncert je ujedno bio i promocija novog Miligrama i novog sastava ove popularne grupe. Na sceni su se mogli vidjeti: Aleksandar Milić Mili, kompozitor i producent grupe Miligram; potom Adi Šoše, mladi bh. pjevač iz Mostara i novi vokal grupe Miligram; Marko Prodanović (DJ); Arion Petrovski (bubnjar) i Danilo Orbović (gitarista). Ženski vokal koji je uljepšao Miligramov večerašnji koncert pripada mladnoj talentovoj pjevačici Katarini Jovanović.

Koncert su započeli svojim dobrim starim hitovima kao što su: „Vrati mi se nesrećo“, „Zato kradem“, „Sviraj brate“ i „21. vek“.

Vrijedno je spomena da su se na koncertu izvodili i veliki hitovi koje je Aleksandar Milić Mili radio i za druge pjevače i kojima se istakao na muzičkoj sceni kao vrsan autor. Publika je u glas pjevala pjesme: „Nisam ni metar od tebe“ od Dragane Mirković, „Lola“ od Severine i „Uđi slobodno“ od Lepe Brene.

Na koncertu su izveli i nedavno objavljenu pjesmu „Karotida“ koja je ujedno i prva pjesma novog Miligrama i prva pjesma koju je izveo Adi Šoše kao novi vokal ove grupe.

Na linku ispod možete pogledati kako je izgledao cijeli koncert!

Komentariši