Naslovi

Ministarke i Tropico: Od ljubavi do profesionalne saradnje sa novom pjesmom “Ne zovi”

Nova godina donosi novu energiju, a za momke iz Tropico benda i članice benda Ministarke i nove projekte!

Kako u privatnom životu njeguju dugogodišnju ljubav, Sale Tropico i Jovana Pajic, frontmeni ova dva benda, konačno su riješili da istu tu ljubav prenesu svojim fenomenalnim vokalima do ljubitelja njihove muzike!

“Godinama slušamo komentare oko nas kada ćemo konačno da snimimo duet?! To je, u neku ruku, potpuno očekivano i nekako logičan slijed događaja ali prosto čekali smo da se sve kockice slože! Isto tako, čekali smo ono najbitnije, a to je PRAVA PJESMA!” – kaze Sale.

Da pjesma “NE ZOVI” jeste ona prava koju su godinama čekali, svojim kompozitorskim vještinama doprinio je i sam Sale, dok britko pero Dragana Brajovića Braje potpisuje fenomenalan tekst koji će dotaći srca širokog auditorija već na prvo slušanje.

Filmskom pričom, koja prati ekranizaciju njihove duetske pjesme, Jovana i Sale dokazali su da su, bez obzira na emocije i ljubav, pravi profesionalci na visini zadatka:

“Mislim da smo se odlično snašli u zadatim ulogama. Svaki spot za sebe je jedan mali glumački izazov, ali ovaj je bio poseban jer smo morali da dočaramo ljudima da ljubav na kraju sve pobjeđuje. E sad, da li to biva milom ili silom, vidjet ćete i sami na kraju spota” – rekla nam je Jovana.

S obzirom da su nas i Tropico i Ministarke navikli na inovacije kada je njihova muzika u pitanju ali i sudeći po prvim reakcijama publike, nema sumnje da je pred nama duet koji će za sigurno obeležiti sam početak godine! 

Komentariši