Naslovi

Aca Čergar sa ekipom HP-a obišao Sarajevo, a ove sedmice ga gledate i u Wow HP Show-u

Srbijanski harmonikaš, Aleksandra Nikolić, poznatiji u javnosti kao Aca Čergar, posjetio je ove sedmice Sarajevo radi nekoliko projekata koje realizira sa Hayat Productionom.

Aca Čergar se od ranog djetinjstva posvetio muzičkom stvaralaštvu, te je godinama usavršavao svoj talenat zbog čega je dobio brojne nagrade poput: Prva harmonika Soko Banje, Najuspješniji harmonikaš decenije i Najuspješniji romski muzičar decenije.

Na taj način Aca Čergar je sa svojim orkestrom postao jedan od najtraženijih i napopularnijih orkestara za sve vrste manifestacija koje se organizuju na Balkanu i u Evropi.

Sa svojim orkestrom je posjetio i Hayat Production, a čine ga: Eljez Šabani (klarinet), Dragan Savić Ježa (bubanj), Dragan Jovanović Šanika (gitara) & Bobi Nikolić Čergar (klavijatura). Među gostima se našla i srbijanska pjevačica Miroslava Jovanović koja je pripremila nekoliko iznenađenja za bh. publiku.

Sa ekipom Hayat Productiona su uživali u sarajevskim ljepotama, te su prošetali Baščaršijom i otišli na čuvene sarajevske ćevape i baklavu.

Pored uživanja u gradu Sarajevu, vrijedno se i radilo, te je snimljena i emisija Wow Hayat Production Show sa Acom Čergarom, Miroslavom Jovanović i čuvenim orekstrom. Emisiju ćete moći gledati ove nedjelje od 18:00 h na Hayat TV-u.

Komentariši