Naslovi

Drugi po redu Music Awards Ceremony bit će održan 27. januara, učestvuje i Slovenija

Drugi po redu Music Awards Ceremony, pod zvaničnim nazivom MAC 2020, bit će održan 27. januara, najavljuju organizatori i producenti iz Skymusica.

Događaj godine u muzičkom svijetu i ovog puta će biti održan u Štark Areni u Beogradu, u kojoj ga je prošli put pratilo 15.000 ljudi.

Kao što su organizatori i najavili nakon prve održane manifestacije, MAC će se ovoga puta proširiti. Novina ceremonije je to što će 2020. godine u njoj učestvovati i Slovenija, pored Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Crne Gore.

To znači da će se i slovenački izvođači i bendovi takođe naći na listama nominovanih, a podrazumijeva se i da će najpoznatiji slovenački muzičari nastupiti u revijalnom dijelu MAC-a. Osim toga, manifestacija će biti emitovana i na slovenačkoj televiziji, kao i na televizijama u drugim zemljama učesnicama.

“Ono što izdvaja Music Awards Ceremony od svih ostalih muzičkih manifestacija je činjenica da “spaja nespojivo” pa će se tako i ovoga puta na MAC-u čuti kako zvuci pop muzike, tako i rocka, hip-hopa, narodne muzike i trapa”, najavljuju organizatori.

MAC je postao regionalno prepoznatljiv i po svom autentičnom vizuelnom identitetu koji nije izostao ni ovoga puta.

Na prvom MAC-u nastupili su Stjepan Hauser, Marija Šerifović, Simfonijski orkestar RTS-a, Toni Cetinski, Massimo Savić, Jelena Rozga, Željko Joksimović, Van Gog, Bajaga, Sergej Ćetković, Letu štuke, Petar Grašo, Emina Jahović, Viva Vox, Lollobrigida, Plavi orkestar, Rasta, Aca Lukas, Tonči Huljić, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Karolina Gočeva, i operska pjevačica Svetlana Palada, a dodijeljeno je i 26 MAC priznanja kojima su obuhvaćeni svi muzički žanrovi.

Još uvijek nije poznato koje muzičke zvijezde će imati nastupe na MAC-u 2020, ali sudeći po prethodnom, jedno je sigurno – na ovoj manifestaciji nastupaju samo najbolji od najboljih.

Organizatori najavljuju da će Music Awards Ceremony i ovog puta imati humanitarni aspekt i bit će realizovan u saradnji sa CEBEF-om.

Izvor: https://www.musicawardsceremony.com/

Komentariši