Naslovi

Magična Noć u Zenici: Saša Kovačević, Collapse Band i Emelin Će Zaljuljati Gradsku Arenu ‘Husejin Smajlović’ 10. februara!”

Koncert

Gradska arena “Husejin Smajlović” u Zenici 10. februara bit će domaćin spektakularnog koncerta regionalno popularnog Saše Kovačevića, na kojem će, pored njega, nastupiti popularni Collapse band i Emelin.

Koncert “Noć ljubavi” organizuje se u povodu Dana zaljubljenih, a upravo je vlasnik najljepših pjesama o ljubavi – Kovačević idealan izvođač koji će tu noć učiniti nezaboravnom.

Organizatori ističu kako će u zeničkoj “Areni” biti do sada neviđena scenografija, ozvučenje i cjelokupan ambijent, što će dodatno upotpuniti muzičku čaroliju koja će se dugo prepričavati.

Ulaznice za svoj koncertni spektakl su već u prodaji i to putem online prodaje na sistemu kupikartu.ba, turističkoj agenciji “Biss-Tours” i Caffe “Extrablat” u Zenici, te diskoteci “Label” u Vitezu. 

Cijena ulaznice iznosi 15 KM – PARTER, 25 KM – TRIBINA, VIP ZONA – 50 KM, te VIP TRIBINA – 80 KM, a koncert popularnog Kovačevića, Collapse benda i Emilina počinje u 20 sati.

Vidimo se na najljepšoj muzičkoj priči u februaru koja će zasigurno privući brojne posjetioce kako iz Zenice, tako i iz cijele Bosne i Hercegovina!

Ne propustite uzbudljivu Noć raznolike muzike uz Sašu Kovačevića, Collapse Band i Emelin pod Generalnim Medijskim Pokroviteljstvom Hayat Production!