Naslovi

Alen Hrbinić predstavlja novu pjesmu „Nema nama nazad“

Alen Hrbinic

Alen Hrbinić predstavlja novu pjesmu „Nema nama nazad“

Kako kažu, tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati. Sa Dinom sarađujem već nekoliko godina i vjerujem da će tako biti i u budućnosti. Aranžman je moje djelo, a sigurno da će harmonika u mojoj pjesmi mnoge iznenaditi – kaže Alen Hrbinić.

Aranžman, Mix i master na pjesmi radio je sam Alen Hrbinić. Snimljeno je u studiju Bon Jovani! Bek vokal je Daria Hodnik, Bubanj i perkusije Dado Marinković, Harmoniku i klavir odvsirao je Sayid Rezic, Gitara Leke, Bass i akustične gitare Alen Hrbinić.

“Nema nama nazad” je ljubavna pjesma u bržem ritmu, za koju je videozapis snimljen u Sarajevu.

Režiju za spot uradio je Alen Morris.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo po prvi put sarađivati sa Alenom i biti dio njegove priče. Trudili smo se unijeti što više pozitive i urbanosti u spot koji prati pjesmu, te je snimanje proteklo u najboljem redu. Uz pristustvo mnogih statista, članova benda, te model Selmu Žunić atmosfera na snimanju je bila vrlo pozitivna i uradili smo odličan posao. Za šminku je bila zadužena Aleksandra Korizma, dok je ostatak video produkcije bio u mojim rukama. Radujem se reakciji publike i nadam se da će svi uživati u ovoj prelijepoj pjesmi i spotu. – rekao nam je Alen Hadžić Morris

Spot pogledajte na linku ispod:

Možda vas zanima: Ove godine ispred Hayat Produkcije na CMC festivalu u Vodicama “Post Rem” i Alen Hrbinić! [GALERIJA]