Naslovi

Frtutma KIDS predstavlja novu pjesmu “Igraona”

Frtutma KIDS - Igraona

Frtutma KIDS predstavlja novu pjesmu “Igraona”

Kako su nam najavili Frtutma duo bend za ovu pjesmu će predstaviti i spot!

Kako je to mjesto veselja, zabave, igre, proslave rođendana i druženja sa drugarima, nova pjesmica je posvećena baš njoj i nosi naziv „Igraona“.

Kada imaju višak svog slobodnog vremena ili se jednostavno u slobodno vrijeme žele dobro opustiti i zabaviti sa svojim vršnjacima Edi i Una obavezno odlaze u igraonu. Najčešće je izbor igraona “Toys'n'Fun“, u kojoj se kako su nam naveli osjećaju kao kod svoje kuće.

Proces oko pripreme i snimanja video spota bio je jako uzbudljiv, uz neizostavnu podršku Edijevih i Uninih prijatelja, njihovih roditelja i porodice. Iako je snimanje video spota bilo u dane vikenda u ranim jutarnjim satima djeca su bila vesela, razdragana i spremna za avanture u igraonici i rođendaonici. Dok su djevojčice vozile mini karting, među dječacima neizostavno je bilo igranje fudbala i to kako drugačije nego sa gumenom loptom.

Na kraju smo se zasladili tortom koja je bila sastavni dio rođendanske zabave i pjevali smo pjesmu „Igraona“ koja će sigurni smo biti hit na rođendanskim zabavama.

Ovi mališani su nam dodali uz smijeh: „Našem redatelju nije bio problem raditi na snimanju spota jer smo bili opušteni i kako bi se reklo „na svom terenu“.

Jer gdje su djeca najopuštenija i gdje su djeca, djeca nego u igraoni.“

Već smo u pripremama nove pjesme, do tada Frtutma KIDS vam šalju zagrljaje i uživajte u pjesmi „Igraona“.

Nova pjesma i spot na linku ispod:

Možda vas zanima: