Naslovi

Novi singl Dubravka Duce Kneževića krije posebnu ljubavnu priču

Kvalitetno, emotivno i drugačije – sve to opisuje muzički opus umjetnika Kneževića koji svojoj publici predstavlja singl „Nevjera“. Svaka pjesma Dubravka novo je iskustvo, a tekst je napisao sam.

Singl „Nevjera“ emotivna je priča sa stihovima koji glase „Jesi li , ikada me voljela, u mojim mislima , samo su sjećanja. Tvoje, me oči progone, medne, usne nemirne.“ Aranžman pjesme potpisuje Borislav Tomašević, dok je za muziku bio zadužen Toni Janković.

Moji saradnici su moji dugogodišnji prijatelji. Jako se dobro razumijemo i to nam olakšava da zajednički stvaramo muziku koju volimo – rekao je Knežević za portal hayatproduction.ba

Singl „Nevjera“ priča je o velikoj ljubavi koja je iza sebe ostavila brojne noći ispunjene čežnjom, dane čekanjem i mnoštvo neizgovorenih riječi. To su riječi koje drugima prešutimo, ali ih od sebe ne možemo sakriti. Sve je to inspirisalo autora da napiše stihove.

Dubravko Knežević jedne prilike naveo je kako su sve njegove pjesme nastale kao rezultat onoga što je proživljavao u svom životu. Da li je i singl „Nevjera“ nastao iz nesretne ljubavi koju je zaista doživio ili je tuđa priča poslužila kao inspiracija, ostaje nepoznato.