Naslovi

Jasmin Burek poklonio pjesmu svom gradu, svojoj Bosni i Hercegovini

„Stari grade“ novi je singl Jasmina Bureka, koji izlazi pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production. Ovo je poklon svom gradu, svojoj domovini Bosni i Hercegovini. Burek

Nakon ljubavnih singlova koje je Burek predstavio publici, sada je došao red na još jedan. Kroz ljepote grada Jajca predstavio je sjećanje na davno prošlu ljubav, a pjesma „Stari grade“ čista je emocija.

Ponekad je čudno čega se sve uspiješ sjetiti i gdje ti misli odlutaju. To su momenti gdje žive duhovi našeg života. Mali podsjetnici na našu prošlost, sve što je bilo i što je možda moglo biti. S vremena na vrijeme opet tamo zalutamo i sjećamo se onih dobrih trenutaka. Svoju emociju u stih pretočio je Taik Ganić, koji ujedno potpisuje i muziku, dok je za aranžman bio zadužen Mirza Hadžiahmetović.

Singl „Stari grade“ prati spot koji prikazuje sve ljepote rodnog grada poznatog bh. pjevača. Nijedna ljepota nije promakla budnom oku Anisa Mujanovića koji potpisuje režiju spota.

„Stari grade moj, čuvaj sjećanje o njoj. Duboko, tu u srcu mom tebe zovem njenim imenom“ oslikavaju kvalitet i pravu emociju singla za koji se nadamo da će ubrzo pronaći put do svoje publike i istinskih poštovalaca lijepe i kvalitetne pjesme.