Naslovi

Ispred Ambasade BiH u Bernu obratila se zamjenica ambasadora mr. Dženeta Halilović

Ispred Ambasade BiH u Bernu obratila se zamjenica ambasadora mr. Dženeta Halilović

Ekipa Hayat Produkcije ponovo je posjetila dijasporu i organizovala druženje u Švicarskoj. Proslavili smo 8. mart, Dan nezavisnosti svoje domovine, ali i 30. godina Hayata – Najpoznatijeg bh. brenda. Dženeta

Veliki broj prisutnih potvrda je da smo svi poželjeli iskrena druženja i našu muziku. Druženje je održano u Frankendorfu, u Hotelu Wilden Mann. Naš domačin još jednom bio je gosp. Avdo Zečević koji se pobrinuo za odličnu atmosferu.

Druženju je prisustvovala zamjenica ambasadora mr. Dženeta Halilović, koja je još jednom pokazala podršku bh. narodu. Imali smo priliku da razgovaramo s g. Halilović koja uvijek s velikom emocijom govori o zemlji bosanskoj, važnosti pripadanja i identificiranja sa svojom državom.

Mr. Dženeta Halilović izrazila je interesovanje da ugosti ekipu Hayat Produkcije. Naša ekipa provela je popodne u Ambasadi Bosne i Hercegovine u Bernu gdje smo razgovarali o zajedničkim projektima koji mogu našu državu predstaviti na najbolji mogući način.

Podsjećamo da je g. Halilović u kratkom vremenskom periodu učinila mnogo toga za našu državu. Kako navodi portal bosnjaci.net „Vjetrovi se osjete iz Ambasade u Bernu“. G. Halilović radi na povezivanju građana Bosne i Hercegovine, prisustvuje svim važnim događajima i uvijek stoji na raspolaganju svim našim ljudima.

Ovim putem istakli bi zahvalnost na gostoprimstvu, ali i veliku radost da su predstavnici naše države još jednom pokazali da su uz svoj narod i da su im vrata uvijek širom otvorena.