Naslovi

Grupa V.E.J.N. godinu završava s novim singlom „Zoru budim“: Još jedan singl s novog albuma

Nakon prvijenca „Možeš li ikad da me ljubiš“, bosanskohercegovački rock sastav V.E.J.N. objavio je pjesmu „Zoru budim“. Ovaj put V.E.J.N. se predstavlja s jednom ljubavnom tematikom i nježnim tonovima. U ovoj numeri kao glavni vokal pojavljuje se Vlado Podany, koji je prvi put odličio da „pusti svoj glas“.

Nakon odlične prolaznosti prve pjesme, odlučili smo da nastavimo s radom i, nedugo zatim, publici poklonimo još jedan singl „Zoru budim“. Smatramo da ćemo i ovom kompozicijom opravdati očekivanja publike i njihovo povjerenje koje smo stekli. ­– izjavila je ekipa.

Grupa V.E.J.N. radi sama na svojim numerama od početka do kraja. Ovaj put za tekst je zaslužen Jasmin Dedić, dok muziku Jasmin potpisuje sa svojim bratom Nerminom. Svojim aranžmanom ovu priču zaokružio je  Vlado Podany.

Na singlu su svirali: Emili Mišić (bubanj), Vlado Podany (klavijature), Jasmin Dedić (gitare), Nermin Dedić Fićo (bass gitara).

Članovi benda izjavili su da rade na svom albumu, a ovom prilikom predstavili su još jedan singl koji će se naći na istom. „Zoru budim“ premijerno možete poslušati na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši