Naslovi

Premijerno: Spot za „Liniju života“ Alena Hrbinića

Alen Hrbinić ranije je publici predstavio svoj album „Furam“ na kojem se našlo petnaest numera. Mnoge od njih izazvale su interesovanje kod slušaoca, a Alen je odlučio još jednoj pokloniti vizuelni identitet.

Pjesma „Linija života“ razlikuje se od ranijih po svojoj dinamici. Linija života pokazuje čovjekovu formu i životnu snagu. Vrlo je jasno da kada vam neko oduzme „liniju života“ ostajete bez onog svog najvažnijeg. Alenova pjesma upravo govori o gubitku ljubavi. Tekst i muziku pisao je Dino Muharemović koji je radio na mnogim poznatim hitovima. Za aranžman je zaslužan Mahir Sarihodžić, a sve je snimljeno u Long Play Studiu.

Alen je imao zahtjevan zadatak; da na pravi način oslika muziku i tekst pjesme. Videospot je „haotičan“ i predstavlja gubitak i zbrku koja se desi nakon istog. Tako u spotu možete vidjeti različite kadrove koji, tek kada pogledate čitav spot čine jednu cjelinu. Snimanje se vršilo na dvije lokacije, u Njemačkoj i Švedskoj, a sve je snimljeno pod budnim okom Almedina Talića. Za postprodukciju zadužen je Dejan Nišević.

Spot premijerno možete pogledati na Hayat MUSIC i muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši