Naslovi

Nodivo svojoj publici poklanja ljetnu pjesmu „Kosa plava“

Za bosanskohercegovačkog multiinstrumentalistu Nodiva ova godina je i više nego posebna. U 2020. godini Nodivo slavi deset godina uspješne solo karijere, a njegovi posljednji projekti izazvali su odlične reakcije kod ljubitelja kvalitetne muzike.

Nodivo je kreiranju pjesme „Kosa plava“ pristupio iz nešto drugačijeg ugla, stvorivši na taj način jednu pravu ljetnu melodiju. Muziku i tekst za novu pjesmi pisao je sam, a za mastering zaslužan je Drago Smokrović iz Zagreba koji je ton majstor i producent poznatog Massima Savića.

Pjesma je dinamična, energična i ljetna. Zahvalio bi se svim svojim prijateljima i članovima benda. Nadam se da će se publici dopasti ono što smo pripremali proteklih mjeseci- rekao je za hayatproduction.ba Nodivo.

Kadrovi iz spota prava su ljetna idila, a spot je nastao za samo dva dana. Sniman je na dvije lokacije; Etno selo „Raj u raju“ i u Zetri u Sarajevu. Ljubavnu priču, o kojoj Nodivo pjeva dočarali su Sead Derviškadić i Amina Rovčanin. Larisa Droce je također bila gost na pjesmi, a snimala je i violine za istu.

Član benda Mirza Balić sa Galaxy Production, u saradnji sa NIVO studijom, upakovao je pjesmu i predstavio je slušaocima vizuelno.  „Kosa plava“ već je na putu ka vama i možete je poslušati u nastavku.

Komentariši