Ammara Mistrić ove godine na CMC Festival donosi pjesmu koja će biti potpuno osvježenje.


Stihove za pjesmu “Između nas” napisala sam u decembru. Pjesma je ljubavne tematike i govori o nedostajanju, te se stihovi isprepliću i govore o ljubavi na najdirektniji način – rekla je Ammara za novu pjesmu.


Tekst za pjesmu pisala je sama, dok je muziku radila zajedno s producentom Arelom Češljarom. Na aranžmanu pjesme također je radio Arel Češljar. Nova pjesma ima žive instrumente i to je ono što je razlikuje od Ammarinih dosadašnjih pjesama. Gitare je odsvirao Emir Jugo, dok je saksofon svirao Meho Radoović.


Na poziv Hayat produkcije da se predstavim Hrvatskoj publici u sklopu festivala CMC u Vodicama odlučila sam da je pjesma “Između nas” pun pogodak za to. Muzici sam pristupila s muzičkim producentom Arelom Česljarom i ovo je naša prva saradnja. Za vrijeme pandemije smo bili ekspeditivni i snimio se audio, a vrlo brzo potom se snimio i realizovao videospot. Željela sam novi i moderniji zvuk, samim tim i vizual, zadržavajući kvalitet – ističe bosanskohercegovačka kantautorica za Hayat Production portal.


Novi Ammarin spot ima dozu umjetnosti i plesa koji su se pobrinuli da slušaocima ugođaj bude potpun, a u videospotu pojavljuje se i unikatni bh. brend PlusMinusFashion u potpisu Ene Dujmović.

Pjesmu možete poslušati na zvaničnom YouTube kanalu Hayat Production.