Naslovi

Ammara Mistrić: Nova pjesma “Između nas” je pun pogodak za CMC Festival

Ammara Mistrić ove godine na CMC Festival donosi pjesmu koja će biti potpuno osvježenje.


Stihove za pjesmu “Između nas” napisala sam u decembru. Pjesma je ljubavne tematike i govori o nedostajanju, te se stihovi isprepliću i govore o ljubavi na najdirektniji način – rekla je Ammara za novu pjesmu.


Tekst za pjesmu pisala je sama, dok je muziku radila zajedno s producentom Arelom Češljarom. Na aranžmanu pjesme također je radio Arel Češljar. Nova pjesma ima žive instrumente i to je ono što je razlikuje od Ammarinih dosadašnjih pjesama. Gitare je odsvirao Emir Jugo, dok je saksofon svirao Meho Radoović.


Na poziv Hayat produkcije da se predstavim Hrvatskoj publici u sklopu festivala CMC u Vodicama odlučila sam da je pjesma “Između nas” pun pogodak za to. Muzici sam pristupila s muzičkim producentom Arelom Česljarom i ovo je naša prva saradnja. Za vrijeme pandemije smo bili ekspeditivni i snimio se audio, a vrlo brzo potom se snimio i realizovao videospot. Željela sam novi i moderniji zvuk, samim tim i vizual, zadržavajući kvalitet – ističe bosanskohercegovačka kantautorica za Hayat Production portal.


Novi Ammarin spot ima dozu umjetnosti i plesa koji su se pobrinuli da slušaocima ugođaj bude potpun, a u videospotu pojavljuje se i unikatni bh. brend PlusMinusFashion u potpisu Ene Dujmović.

Pjesmu možete poslušati na zvaničnom YouTube kanalu Hayat Production.

Komentariši