hayat-musichayat-folk

Menu

HP SHOW "VRIJEME JE ZA MAŠALA"

HP SHOW "VRIJEME JE ZA MAŠALA"

U ovosedmičnoj emisiji „Hayat production show“ bili smo u posjeti Eldinu Huseinbegoviću, koji je ugostio našu ekipu u svojoj rodnoj kući na Vratniku.

U prelijepom ambijentu bašte, osim što smo uživali u domaćim delicijama njegove majke, bili smo počašćeni iskrenim i nesvakidašnjim razgovorom. Otkrio nam je da je upravo ovo mjesto njegova oaza mira i da svoje vrijeme najradije provodi ovdje, u društvu svog oca, uz gitaru i pjesmu.To je pravi odmor za dušu i srce, mjesto na kojem puni baterije, mjesto koje ga inspirira. Pričao nam je i o teškom životnom periodu u prethodnim mjesecima u kojem se uspio izboriti sa zdravstvenim problemima. Bio je to, kako kaže Eldin, iscrpljujući period koji nije bio inspirativan za stvaranje pjesama. Sada, kada je težak period iza njega, Eldin se planira posvetiti novim pjesmama i svojoj publici koja je uvijek bila uz njega.

Gost emisije „Hayat production show“ je i Armin Muzaferija, koji nam donosi detalje sa svoje američke turneje.Armin nam je u razgovoru otkrio čime je osvojio tamošnju publiku, zašto se sve češće vraća u Ameriku, kakve su naklonosti naših ljudi koji žive tamo i zbog čega trebamo biti zadovoljni onim što imamo.

Družili smo se i sa Zoranom Jovanović, poznatom blogericom, koja nam je otkrila na koji način je postala popularna, te za kratak period pridobila armiju pratilaca na Instagramu.

Premijerno ćemo vam predstaviti i pjesmu „Mašala“ Adisa Škalje, koju su njegovi fanovi s nestrpljenjem iščekivali. Spot za pjesmu rađen je na atraktivnim lokacijama u Istanbulu, a pjesma će, sigurni smo, osvojiti publiku ritmom i tekstom koji autorski potpisuje Amil Lojo. Subota, 18 sati, vrijeme je za „Mašala“ i emisiju „Hayat production show“.

TOP LISTA - ZABAVNA

1. NesKoH - Ostajem i gledam
2. Jasna i Sergej - Da si tu
5. Igor Vukojević - Bura
6. Ina - Tim za nebo
7. Adis Škaljo - Za nas
8. Dženan Jahić - Sexy
9. Punkt - Debela oprosti
10.Baba Khan ft.Gru - Nebrušeni dijamant

TOP LISTA - NARODNA

1. Haris Dž. - Još sam neko tvoj
2. Kemo Hasić - Moje je tvoje sve
3. Edin Hadžipašić - Za Adelinu
4. Nihad K. Šike - Pola grada
5. Jasmin Burek - Kad kažu ljubav
6. Deni - Tebi život ide dalje
7. Zijo Kasumović - Zagrli me
8. Mikica - Ostavljena kraljica
9. Amra Halebić - Za sve kasno je
10. Alen Osmanović - Dragulji

TOP VIDEO

1. Armin Muzaferija - Samo ti
2. Zona iskljuchenja - Zauvijek mlad
3. Dženan Jahić - Miramar
4. Deni - Godine prolaze
5. Jasmin Burek -Nista više nije isto
6. Enes Begović - Oprosti srećo
7. Dijana ft. DJ Gurumix-Nemoj da se tripuješ
8. Šaćir Ameti - Znam te znam
9. Mensur Salkić - Šutim
10. Adis Škaljo - Pa šta