hayat-musichayat-folk

Menu

HP SHOW "VRIJEME JE ZA MAŠALA"

HP SHOW "VRIJEME JE ZA MAŠALA"

U ovosedmičnoj emisiji „Hayat production show“ bili smo u posjeti Eldinu Huseinbegoviću, koji je ugostio našu ekipu u svojoj rodnoj kući na Vratniku.

U prelijepom ambijentu bašte, osim što smo uživali u domaćim delicijama njegove majke, bili smo počašćeni iskrenim i nesvakidašnjim razgovorom. Otkrio nam je da je upravo ovo mjesto njegova oaza mira i da svoje vrijeme najradije provodi ovdje, u društvu svog oca, uz gitaru i pjesmu.To je pravi odmor za dušu i srce, mjesto na kojem puni baterije, mjesto koje ga inspirira. Pričao nam je i o teškom životnom periodu u prethodnim mjesecima u kojem se uspio izboriti sa zdravstvenim problemima. Bio je to, kako kaže Eldin, iscrpljujući period koji nije bio inspirativan za stvaranje pjesama. Sada, kada je težak period iza njega, Eldin se planira posvetiti novim pjesmama i svojoj publici koja je uvijek bila uz njega.

Gost emisije „Hayat production show“ je i Armin Muzaferija, koji nam donosi detalje sa svoje američke turneje.Armin nam je u razgovoru otkrio čime je osvojio tamošnju publiku, zašto se sve češće vraća u Ameriku, kakve su naklonosti naših ljudi koji žive tamo i zbog čega trebamo biti zadovoljni onim što imamo.

Družili smo se i sa Zoranom Jovanović, poznatom blogericom, koja nam je otkrila na koji način je postala popularna, te za kratak period pridobila armiju pratilaca na Instagramu.

Premijerno ćemo vam predstaviti i pjesmu „Mašala“ Adisa Škalje, koju su njegovi fanovi s nestrpljenjem iščekivali. Spot za pjesmu rađen je na atraktivnim lokacijama u Istanbulu, a pjesma će, sigurni smo, osvojiti publiku ritmom i tekstom koji autorski potpisuje Amil Lojo. Subota, 18 sati, vrijeme je za „Mašala“ i emisiju „Hayat production show“.

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Jasna & Sergej - Da si tu
2. Adis Skaljo - Za nas
3. Zona iskljuchenja - Vila
5. Igor Vukojević - Ubi' se sa srećom
6. Ina - Tim za nebo
7. NesKoH - Zauvijek sa vama
8. Dženan J.-Ti si tako dobra mala
9. Zlatan K. - Let love be your game
10.EFC - Nisam sam

TOP LISTA - NARODNA

1. Denial - Zli anđeli
2. Kemo Hasić - Moje je tvoje sve
3. Elvira Rahić - Žurka
4. Nihad A. - Donesi divlje mirise
5. Sejo Boy - Žena nevjerna
6. Haris Sefer- Ljubavi moja
7. Haris Sefer - Bila mi je
8. Adnan Jakupović - Mati
9. Picardia band - Na valovima
10. Alen Osmanović - Dragulji

TOP VIDEO

1. Armin Muzaferija - Samo ti
2. Zona iskljuchenja - Zauvijek mlad
3. Dženan Jahić - Miramar
4. Denial Ahmetović - Godine prolaze
5. Jasmin Burek -Nista više nije isto
6. Enes Begović - Oprosti srećo
7. Dijana ft. DJ Gurumix-Nemoj da se tripuješ
8. Šaćir Ameti - Znam te znam
9. Mensur Salkić - Šutim
10. Adis Škaljo - Pa šta