hayat-musichayat-folk

Menu

PRODAJA ULAZNICA OD PETKA!!!

PRODAJA ULAZNICA OD PETKA!!!

Karte za veliki koncert Miligrama u sarajevskoj Zetri, koji već odavno nosi epitet najvećeg derneka na Balkanu, bit će puštene u prodaju u petak 29.04.2016. godine.

U prodaji će se naći ulaznice za parter (10 KM), tribine (15 KM), centralna vip tribina (25 KM), te backstage ulaznice po cijeni 25 KM.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: ulična prodaja Ferhadija i plato Skenderija, službeni ulaz Hayat TV-a, biletarnica BKC-a, VTA Travel Agency – agencije u Mostaru, Sarajevu i Travniku, turistička agencija Bisstours Zenica (Školska 10), a uskoro objavljujemo i proširenu listu prodajnih mjesta.

Najpopularniji regionalni bend Miligram, ponovo dolazi u Zetru i to 27. maja 2016. godine.

Koncert u Zetri bit će tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana i poruku koju taj koncert šalje.

Bit će to muzička bajka, kakvu nismo vidjeli na ovim prostorima, upotpunjena sa još neviđenim rekvizitima ,svjetlosnim efektima i još puno drugih novina.

Miligram je prije tri godine u Sarajevu imao jedan od najboljih koncerata koji su se održali u svojoj karijeri. Na koncertu je bila publika od 7-77 godina.

Nevjerovatno je koliku je pozitivnu energiju pružio Miligram publici, a i publika Miligramu.

Frontmen grupe Miligram Aleksandar Milić Mili je izjavio da će mu sarajevski koncert ostati u srcu do kraja života.

Aleksandar Milić Mili je nadmašio sebe novim četvrtim albumom kojim je otvorio potpuno novi muzički pravac i stvorio savršenu muzičku fuziju na albumu „Magnetic“ sa čak 13 pjesama, a od toga pet dueta.

Miligram je jedan od najmlađih bendova s prostora ex yu , koji je sa tri albuma i u roku od dvije godine napravio jedan od najbržih proboja na muzičkom tržištu cijelog Balkana. Kombinujući različite muzičke stilove od roka, hausa i etno muzike, kao i nevjerovatne energije na svojim koncertima, Miligram je skupio ogroman broj svojih poklonika nakon prepunih velikih prostora sirom Balkana, kao što su “Zetra” u Sarajevu, “Cveticarna” u Ljubljani, Mejdan u Tuzli, Combank Arena u Beogradu itd.

Očekujemo da će koncert MILIGRAMA koji je zakazan za 27.05. 2016. Zetra ponuditi jedan nov standard u organizaciji i produkciji domaćih koncerata.

MILIGRAM je jedno osvježenje na muzičkoj sceni. Prošli koncert MILIGRAMA u Sarajevu je bio rasprodat, što očekujemo i ovaj put.

TOP LISTA - ZABAVNA

1. NesKoH - Ostajem i gledam
2. Jasna i Sergej - Da si tu
5. Igor Vukojević - Bura
6. Ina - Tim za nebo
7. Adis Škaljo - Za nas
8. Dženan Jahić - Sexy
9. Punkt - Debela oprosti
10.Baba Khan ft.Gru - Nebrušeni dijamant

TOP LISTA - NARODNA

1. Haris Dž. - Još sam neko tvoj
2. Kemo Hasić - Moje je tvoje sve
3. Amra Halebić - Za sve kasno je
4. Nihad K. Šike - Pola grada
5. Jasmin Burek - Kad kažu ljubav
6. Deni - Tebi život ide dalje
7. Zijo Kasumović - Zagrli me
8. Mikica - Ostavljena kraljica
9. Alija Hadžimurati - Golubovi
10. Alen Osmanović - Dragulji

TOP VIDEO

1. Armin Muzaferija - Samo ti
2. Zona iskljuchenja - Zauvijek mlad
3. Dženan Jahić - Miramar
4. Deni - Godine prolaze
5. Jasmin Burek -Nista više nije isto
6. Enes Begović - Oprosti srećo
7. Dijana ft. DJ Gurumix-Nemoj da se tripuješ
8. Šaćir Ameti - Znam te znam
9. Mensur Salkić - Šutim
10. Adis Škaljo - Pa šta