Upozorenje
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 957

Menu

ADIS ŠKALJO PREDSTAVIO "OPROSTI SRCE"

ADIS ŠKALJO PREDSTAVIO "OPROSTI SRCE"

Jučer je u prepunoj "Cinemas Slogi" održana promocija nove pjesme i spota Adisa Škalje.

Promocija je otvorena izvedbom uživo pjesme „Pa šta“, kojom se Adis prošle godine predstavio na Turkoviziji, a nakon toga izveo je uživo i novu pjesmu „Oprosti srce“, autora Amila Loje.

Publika je ovacijama i aplauzom nagradila ovu izvedbu, nakon čega su se prisutnima obratili autor pjesme te direktor "Hayat produkcije" Ahmed Švrakić.

Ahmed je kazao kako su, osim što posjeduje neprikosnoven glas i sjajne pjesme, važniji Adisovi ljudski kvaliteti, zbog čega je omiljen među rajom.

Nakon zvaničnog obraćanja prikazan je making of spota "Oprosti srce", putem videozida obratili su se gotovo svi učesnici spota: Mahir Sinanović, frizura, Milan Senić, dizajner, Dženita Dumpor, model, Deniz Nadžaković, djevojčica koja glumi u spotu, Enes Crvčanin, fotograf, a svi su istakli zadovoljstvo zbog saradnje s Adisom, "Hayat produkcijom", te kako vjeruju da će pjesma i spot biti uspješni. I na samom kraju promocije uslijedila je premijera spota za pjesmu "Oprosti srce", za čiju je produkciju zaslužna "Hayat produkcija".

Odmah po završetku emitiranja mnogobrojne kolege i prijatelji čestitali su Adisu na predivnom spotu i pjesmi. Među njima bili su i Hanka Paldum, Fahrudin Pecikoza, Kemal Hasić, Šaćir Ameti, Rialda, Samir Alebić, Haris Mujević, Latif Močević, Amel Ćurić te mnogobrojni predstavnici medija koji su pratili ovu promociju.

Nakon muzičkih uspješnica „Pa šta“ i „Više te ne čekam“, pobjednik sedme sezone showa „Zvijezda možeš biti ti“, u ponedjeljak će, ljubitelje svog rada i bh. muzičku scenu obradovati novim singlom, ljubavnom baladom „Oprosti srce“. „Oprosti, srce“, čije autorstvo potpisuje Amil Lojo, za razliku od prethodne dvije, iako iste tematike, muzički i aranžmanski mnogo je laganija i emotivnija. Adis kaže da je ovo pjesma koja ga je odmah osvojila i koja najbolje opisuje njega.

Spot je sniman na više atraktivnih lokacija u Sarajevu, a realiziran je kroz priču, čija je tematika ljubav iz djetinjstva, koju vrijeme i životni putevi raskidaju. U spotu se pojavljuju dvoje mališana Deniz Nadžaković i Isa Švrakić, koji simboliziraju ljubav iz djetinjstva.Ulogu žene tumačila je Dženita Dumpor, jedna od najpoznatijih bh. manekenki, s uspješnom inozemnom karijerom. Iako je bilo naporno, svi smo jako zadovoljni urađenim poslom. Pozitivna energija i dobro raspoloženje trajali su tokom cijelog snimanja, i svi smo imali istu misiju: napraviti dobar posao. Mislim da će pjesma u kombinaciji sa spotom biti pravi pogodak, te da će je publika zavoljeti na prvo slušanje, kao što se meni desilo.“ – rekao nam je Adis Škaljo.

Ovo je Adisov treći singl, a u pripremi su i nove dvije pjesme koje će do početka ljeta biti predstavljene.

U konačnici, početkom jeseni, možemo očekivati prvi album Adisa Škalje, na kojem će biti objedinjene sve objavljene pjesme.

Video

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Armin Muzaferija - Voljenom odlaze voljeni
2. Jasna i Sergej - Da si tu
5. Igor Vukojević - Bura
6. Činčila Band - Marš na Mars
7. Indira Forza - Nisam spavala
8. Neskoh - Zbog tebe
9. Bukowskee - Amman
10. Enes Ukić - Vjenčani dar

TOP LISTA - NARODNA

1. Haris Dž. - Još sam neko tvoj
2. Kemo Hasić - Moje je tvoje sve
3. Šaćir Ameti - Dobra duša
4. Adnan Jakupović- Pješke
5. Jasmin Burek - Kad kažu ljubav
6. Picardia Band - Usne od borovnica
7. Zijo Kasumović - Zagrli me
8. Mikica - Ostavljena kraljica
9. Amra Halebić - Za sve kasno je
10. Alen Osmanović - Dragulji

TOP VIDEO

1. Armin Muzaferija - Samo ti
2. Zona iskljuchenja - Zauvijek mlad
3. Dženan Jahić - Miramar
4. Deni - Godine prolaze
5. Jasmin Burek -Nista više nije isto
6. Enes Begović - Oprosti srećo
7. Dijana ft. DJ Gurumix-Nemoj da se tripuješ
8. Šaćir Ameti - Znam te znam
9. Mensur Salkić - Šutim
10. Adis Škaljo - Pa šta