Upozorenje
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 957

Menu

ADIS ŠKALJO: OPROSTI SRCE

ADIS ŠKALJO: OPROSTI SRCE

Adis Škaljo snimio je novi spot za pjesmu „Oprosti srce“. Nakon singlova „Više te ne čekam“ i „Pa šta“, vrijeme je da od Adisa čujemo nešto novo i potpuno drugačije.

Ljubavna balada „Oprosti, srce“, čije autorstvo potpisuje Amil Lojo, za razliku od prethodne dvije, iako iste tematike, muzički i aranžmanski mnogo je laganija i emotivnija.

Adis kaže da je ovo pjesma koja ga je odmah osvojila i koja najbolje opisuje njega.

Spot je snimljen u Sarajevu, na nekoliko atraktivnih lokacija, a u spotu se pojavljuje Isa Švrakić te Deniz Nadžaković, čije uloge simboliziraju ljubav iz djetinjstva.

Njihove uloge muškarca i žene, čiju ljubav vrijeme i život raskidaju, igraju Dženita Dumpor, jedna od najpoznatijih bh. manekenki, s veoma uspješnom inozemnom karijerom i Adis Škaljo.

Adis se na veoma zanimljiv način, putem FB-a, zahvalio ekipi koja je učestvovala u realizaciji novog spota, pa vam prenosimo i dio poruke objavljene nakon snimanja. Nakon punih 16 sati, završili smo snimanje spota za novu pjesmu. Iako premoren, ne mogu zaspati, a da se još jedanput ne zahvalim ekipi koja je od jutros pa do sada zadržala istu energiju i dobro raspoloženje.

Velika ekipa, mnogo posla, nijedna nesuglasica - ponos!

Hvala predivnim klincima koji su otvorili "kutiju sreće", Isa i Deniz Nadžaković modeli zaslužni su za sreću i suze.Hvala, Dženita, na odlično odrađenom poslu i druženju. Bila si odlična partnerica. Veliko hvala ide za profesionalce i "mašine" koji su dali svoj profesionalni pečat i koji će učiniti da spot što prije ugleda svjetlo dana, Hayatovcima!Najveće hvala Milanu Seniću, za odlične kreacije i jer si me podsjetio zašto vrijedi biti dobar čovjek. Tvoja dobrota i energija napunili su moje baterije, Mahir Sinanović, volim te (ne mijenjaj se). Adi Hasiću, učinio si Amru ponovo zaljubljenom ženom.Temelju, Enese, učinio si da uspomene na ovaj divan dan kroz odlične fotke ostanu vječne. Hvala, Namještaj "Murselović" i "Labeffective", na nesebičnoj podršci i pomoći. Da ljubav i energija ulaze na usta, potvrdio je i naš Enes Kaltak Baltazar (Sarajevo). Hotel "Hecco Deluxe" i Hotel "Meriot" pružili su nam potpun ugođaj i atmosferu. Hvala divnom osoblju oba hotela. Hvala Adeli Karić puno, puno Hvala čovjeku koji je u dobru i zlu rame uz rame sa mnom, moj beg Ahmed. I na kraju, ono najvažnije, hvala mojoj Amri koja je sve ovo navedeno organizovala i ovu fantastičnu ekipu "dovela" u moj život i posao.

Znam da je ovaj post prilično dug, ali emocije mi ne dozvoljavaju da ga skratim.

Sretan sam i hvala vam na tome!

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Armin Muzaferija - Voljenom odlaze voljeni
2. Jasna i Sergej - Da si tu
5. Igor Vukojević - Bura
6. Činčila Band - Marš na Mars
7. Indira Forza - Nisam spavala
8. Neskoh - Zbog tebe
9. Bukowskee - Amman
10. Enes Ukić - Vjenčani dar

TOP LISTA - NARODNA

1. Haris Dž. - Još sam neko tvoj
2. Kemo Hasić - Moje je tvoje sve
3. Šaćir Ameti - Dobra duša
4. Adnan Jakupović- Pješke
5. Jasmin Burek - Kad kažu ljubav
6. Picardia Band - Usne od borovnica
7. Zijo Kasumović - Zagrli me
8. Mikica - Ostavljena kraljica
9. Amra Halebić - Za sve kasno je
10. Alen Osmanović - Dragulji

TOP VIDEO

1. Armin Muzaferija - Samo ti
2. Zona iskljuchenja - Zauvijek mlad
3. Dženan Jahić - Miramar
4. Deni - Godine prolaze
5. Jasmin Burek -Nista više nije isto
6. Enes Begović - Oprosti srećo
7. Dijana ft. DJ Gurumix-Nemoj da se tripuješ
8. Šaćir Ameti - Znam te znam
9. Mensur Salkić - Šutim
10. Adis Škaljo - Pa šta